Spotify Hesabı Nasıl Silinir

2 dk okuma süresi

Spotify Hesabı Nasıl Silinir Uzun süre eğlenceliydi, değil mi? Spotify harika bir müzik uygulamasıdır, ancak farklı nedenlerle sizin için işe yaramayabilir. Uygulamayı yalnızca fikrinizi değiştirip yeniden yüklemek istediğinizde kaldırabilirsiniz, ancak bittiğinde bitmiştir.

Spotify hesabınızı silmek masaüstünüzden yapılabilir. Ayrıca, silme işlemi birkaç dakikadan fazla sürmez. Spotify, fikrinizi değiştirmeniz ve hesabınızı yeniden etkinleştirmek istemeniz durumunda size bir ek süre tanır.

Spotify Hesabınızı Kaldırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Premium kullanıcıysanız, Spotify’ın ücretsiz sürümüne her zaman geri dönebilirsiniz. Elbette, reklam gibi şeylere katlanmak zorunda kalacaksınız, ancak en azından her ay ücretlendirilmeyeceksiniz.

Spotify hesabınızı kalıcı olarak silmek için çeşitli adımlar atmanız gerekir ve mevcut kullanıcı adınızı tekrar kullanmanıza izin verilmez. Ayrıca, oluşturduğunuz tüm çalma listeleri kalıcı olarak silinecek, onları asla kurtaramayacaksınız.

Spotify’a dönmeye karar verirseniz, oynatma listelerinizi tekrar oluşturmanız gerekir. Uygulamayı kullanırken kazandığınız tüm takipçiler de gitmiş olacak.

Bütün bunlar sadece yedi gün sonra gerçekleşecek. Spotify’ın fikrini değiştirmen için sana ne kadar zaman ayırdığı.

Spotify Hesabınızı Silme

Spotify hesabınızı silmek istediğinizden eminseniz şunları yapmanız gerekir:

  1.  Spotify Destek sayfası gidin
  2. Hesabımı kapatmak istiyorum seçeneğini seçin
  3. Hesabınızı neden kapattığınızın nedenlerinden birini seçin
  4. Hesabı Kapat’ı seçin
  5. Hesabı Kapat seçeneğine dokunun (fikrinizi değiştirirseniz Ücretsiz Hesabı Sakla seçeneğini de seçebilirsiniz)
  6. Hesabınızı kapatmak istediğinizi onaylayın
  7. Devam edip hesabınızı sildiğinizde Spotify’ın ne olacağını gösterin (bilgileri okuduğunuzu söyleyen kutuyu işaretleyin)
  8. Devam et’e hafifçe dokunun

Bu noktada Spotify, kaydolurken kullandığınız hesaba bir e-posta gönderir. Bu e-postayı açın ve Hesabımı Kapat düğmesine dokunun. Ekranınızda Tamamlandı iletisini gördüğünüzde silme işleminin sonuna geldiğinizi anlayacaksınız.

Unutmayın, Spotify ne yaptığınızı düşünmeniz için size yedi gün verecek. Bu yüzden size hesabınızın kapalı olduğunu bildiren bir e-posta göndereceklerdir. Ancak, bu e-postada, fikrinizi değiştirmeniz durumunda bir yeniden etkinleştirme bağlantısı görürsünüz.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

x